Traeger Pro Series 22

Řada peletových grilů Traeger PRO nabízí perfektní grily ve všech ohledech. To platí i o PRO 22. První dojem: skvělý! Robustní konstrukce s rovnoměrně rozloženou váhou nejen stabilně vypadá , ale perfektně stabilní skutečně je. To poznáte při grilování, ale i při pojíždění, které vám ulehčí masivní madlo na boku grilu. S tímto grilem bude vaše zahradní grilování ještě o stupeň lepší. Proč? Díky systému kontroly teploty “Advanced Grilling Logic”, který udržuje teplotu uvnitř grilu v rozmezí pouhých +/- 10 °C.Součástí grilu jsou i dvě vpichové sondy. Konec zapíchnete do masa a jack na druhém konci pak do otvoru vedle ovládacího knoflíku. Následně pak na display můžete sledovat i vnitřní teplotu v mase. K čemu je to dobré? Pamatujte si, že jen a pouze vnitřní teplota v mase hovoří o tom, zda již je nebo není maso bezpečně tepelně upraveno. Užijte si s rodinou a přáteli naplno jedinečnou chuť Traeger a grilujte jako PROfík. Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Pro Series 22Grilování v Traegeru je snadné a poskytuje konzistentní výsledky. Takže si svůj oblíbený recept můžete kdykoliv znovu zopakovat.Velký rozsah teplot od 75 °C do 230 °C vám umožní užít si nejen grilování, ale také uzení nebo barbecue. Pro pomalou metodu grilování je tento gril jako stvořený.Systém kontroly Advanced Grilling Logic udržuje teplotu uvnitř grilu v rozmezí pouhých 10 °C. Kontrolu umožňují hned dvě vpichové sondy, které jsou součástí grilu.Velká grilovací plocha 3690 cm2 je rozdělená do dvou roštů. Na hlavním grilovacím roštu o rozměru 56 x 48 cm ugrilujete 16 hamburgerů, 4 kuřata, 24 klobás nebo 5 žeber. Přídavný grilovací rošt nabízí plochu 56 x 18 cm, což vystačí na 8 hamburgerů nebo 12 klobás. Při jednom grilování tak snadno pohostíte opravdu velkou společnost.Kapacita zásobníku na pelety je 8 kg, což umožní pohodlné grilování po několik hodin.Robustní konstrukce nabízí rovnoměrně rozloženou váhu, což poskytuje maximální stabilitu pro bezpečné grilování. Manipulaci vám usnadní masivní madlo na boku grilu a také velká kola, která zvládnou jakýkoliv terén.Obsah balení 2 teplotní sondy do masačeský návod k obsluzeVideoZáruka2 roky Soubory ke staženíNávod k obsluze peletového grilu Traeger Pro Series 22Další oblíbené recepty na peletové grily TraegerVideo recept: Pikantní bůčkové kostkyBůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit "burnt ends" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem.Prozkoumat receptVideo recept: Hovězí žebra v peletovém griluJak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? Prozkoumat recept
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další grily