Dry-Ager Dry Ager DX 500® Premium S - lednice na suché zrání masa

101 860,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR!DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® - 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty. Izolační tónované skleněné dveře chladničky s rámem z nerezové oceli chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření.Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklima, ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 500® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém, který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci.Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 ° C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti.DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra.součástí Dry Ageru DX 500 je horní police na maso (DX0025) a spodní police na maso (DX0028), každá o nosnosti 20kg jako volitelné příslušenství lze zakoupit nerezové rameno pro zavěšení masa na hákypro lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť masa doporučujeme sadu 2 himalájských solných desek a nerezovou misku pro jejich umístění do Dry AgeruSpecifikacedveře z nerez ocelivnější skříň saténově černáizolační sklo ve dveřích s UV filtremvnitřní využitelný objem 132 l (až na 20 kg masa)teplotní rozsah od 0 °C do 25 °Celektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vodyoptimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlímvnitřní LED osvětleníautomatické odmrazování a odpařováníoptický i akustický alarmuzamykatelné dveřemožnost zavěsit na zeďmaximální zatížení - 2 hovězí hřbety o délce 50 cm nebo do 20 kg masa na policíchObsah baleníhorní police na maso (DX0025)spodní police na maso (DX0028)Video Záruka1 rok pro komerční použití (prodej na IČO)2 roky pro domácí použitíSoubory ke staženíNávod k obsluze Dry-Ager DX500PS

Mohlo by vás také zajímat