Emile Henry Forma na pečení 3 ks pařížských baget 39,5x24 cm

Produkt se již nenabízí
další informace
Teplý kyprý chléb s křupavou kůrkou, nadýchané pařížské bagety a lehké tousty. Nikdy byste nevěřili, kolik upřímné radosti lze vykouzlit snídaní s domácím pečivem. I když je třeba této tradiční přípravě věnovat nějaký ten čas, odměnou za to vám bude nadšení z křupavého pečiva upečeného s láskou a péči. Pokud přidáte domácí marmeládu a čerstvé máslo brzy se stane snídaně u vás doma tím nejoblíbenějším a nejočekávanějším jídlem. Znovuobjevování domácího pečení je návrat k tradicím, kdy domov voněl čerstvě upečeným chlebem. Protože dokonalost francouzských baget spočívá v pečení, věnovali designéři Emile Henry vývoji formy dlouhé roky. Výsledná forma skvěle nasimuluje prostředí keramické pekařské pece. Počáteční vlhkost, která vzniká na začátku pečení pozvolna uniká otvory v horní části formy, a to přesně v takovém množství, které je potřebné k zachování vláčné střídy a křehké kůrky. Tu nejlepší bagetu a míru její křupavosti lze vyhodnotit i za pomocí sluchu. Každý kus Emile Henry je originál: vyráběn z čistě přírodního materiálu a ručně tak, abyste si i vy mohli vychutnat autentické potěšení z francouzské kuchyně a umění užívat života. Kvalitní burgundská hlína je společně s glazurou vypálena při 1100°C. Nádobí Emile Henry je proto odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Všechno nádobí od Emile Henry je stálobarevné a samozřejmě lze mýt v myčce. Tipy jak konzumovat pravé francouzské bagety po "pařížsku", tzn. v jakékoliv části dne: K snídani s máslem a džemem Jen tak namáčenou do kávy či horké čokolády Se zrajícím sýrem, vařeným vajíčkem či paštikou Bagetu plněnou pomazánkou, šunkou, tuňákem nebo salátem Během jakéhokoliv hlavního jídla Zásadně čerstvou a nikdy jinak