Nordic Ware Forma na bábovku Sněhová vločka 1,15 l
Produkt se již nenabízí
další informace
Stříbrná forma na pečení ve tvaru sněhové vločky Frozen Snowflake Bundt® z vánoční kolekce Holiday americké značky Nordic Ware je vyrobena z vysoce kvalitního, masivního litého hliníku s nepřilnavou vrstvou. Piškotová bábovka nebo kokosový koláč spolu s teplou kávou vás zahřeje na těle i duši nejen na Vánoce, ale i při celé řadě dalších výjimečných příležitostí. Díky geometrickému tvaru koláč snadno nakrájíte na 6 nebo 12 naprosto stejných dílků. Výborná tepelná vodivost hliníku spolu se speciální nepřilnavou vrstvou vyvinutou firmou Nordic Ware zaručují absolutní zdravotní nezávadnost produktů, ale především perfektní výsledky pečení. I to nejkřehčí těsto vyklopíte z formy naprosto hladce a na nadýchané bábovce či dortíku bude zachován každičký detail.
- Forma na menší koláč o objemu cca 1,2 l
- Velmi snadné porcování díky naznačeným dílkům
- Z vánoční kolekce Holiday – skvěle doplníte dalšími produkty
- Ikonický design robustních kovových forem Bundt®
- Nepostradatelný pomocník i dekorativní prvek do každé kuchyně
- Použité materiály a prvotřídní zpracování zaručí vždy dokonalý výsledek
- Snadné pečení i pro naprosté začátečníky
- Prémiová kvalita oceňovaná profesionály
- Zdravotně nezávadný, vysoce kvalitní litý hliník
- Speciální nepřilnavý povrch pro snadné vyklopení z formy
- Vyrobeno v USA
- Doživotní záruka
- Snadná údržba a čištění
- Myjte v ruce, není vhodné do myčky nádobí
- Nepřilnavou vrstvu je vhodné před prvním pečením těsta inicializovat. Což je vypálení formy na prázdno po dobu cca 20 min. na teplotu 180°C.
- Před prvním použitím a po každém dalším použití formu ručně umyjte s pomocí jemné houbičky teplou vodou a šetrným mycím prostředkem.
- Mytí v myčce se nedoporučuje, jelikož by mohlo zkrátit životnost nepřilnavé vrstvy formy.
- Před každým použitím formu vytřete rostlinným ztuženým tukem nebo máslem a vysypejte moukou či kakaem. Můžete také použít sprej na pečení s moukou.
- Směsi na pečení a recepty se mohou lišit. Formu proto naplňujte maximálně ze tří čtvrtin, předejdete tak překypění těsta.
- Abyste zabránili poškození nepřilnavého povrchu, nikdy nepoužívejte kovové náčiní, drátěnky či abrazivní houbičky!