Olše - jemná štěpka na uzení množství: 0,5kg

69,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Uzení na Olši
Olše patří k tradičním dřevům na uzení. Po dlouhé generace se olší výhradně udily ryby, ale postupem času se začala používat i hodně na drůběží maso.

Kvalita štěpky
Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr.

Moje štěpka
STAROSTI KOLEM ŠTĚPKY NA UZENÍ ŘEŠÍM UŽ PO GENERACE ZA VÁS. JEMNÁ olšová ŠTĚPKA SE HODÍ PRO VŠECHNY naše ELEKTRICKÉ UDÍRNY A MÁM JÍ VŽDY DOSTATEK V TÉ NEJLEPŠÍ KVALITĚ PRO VŠECHNY Z uzenářský rodiny.

Síla aroma: Jemné (2/5)
Výhřevnost: Střední
frakce: 1-3 mm
Složení: 100 % dřevo
Hmotnost balení: 500 g a 30 kg
Certifikace: ano
Kouř z Olše
Kouř z olše barví maso do zlato - žluté barvy a Výborně se kombinuje s bukem. Na fotce můžete vidět Pražmu uzenou na olši v kombinaci s bukem půl na půl. Dal sem jí 4 hoďky na 70 °C.

Na co se hodí
Olše má Přirozeně nasládlé a delikátní aroma, které se hodí především pro uzení ryb, drůbeže a také sýrů. Zkuste například sýr nebo ořechy uzený na olši. Stojí to za to!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Mohlo by vás také zajímat