Traeger PRO 575

28 490,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Peletové grily Traeger patří k těm úplně nejlepším na trhu, milují je zákazníci po celém. Nabízejí široké možnosti využití, můžete na něm nejen grilovat, ale také péct nebo připravit dokonalé barbecue. Peletové grily PRO Series jsou určené pro začátečníky i zkušené grillmastery a jsou navržené přesně tak, abyste si co nejvíce užili grilování s přáteli.Pomocí mobilního telefonu můžete sledovat proces vaření a kontrolovat teplotu odkudkoli, takže můžete připravit dokonalé jídlo a zároveň trávit čas s rodinou a přáteli. V peletovém grilu Traeger PRO 575 můžete grilovat, udit, péct nebo pořádat klasické americké BBQ - zvládne opravdu všechno. Hlavní přednosti peletového grilu Traeger PRO 575Gril můžete ovládat odkudkoli. Díky technologii WIFIRE® můžete pomocí ní sledovat přípravu pokrmů a upravovat teplotu.Velký zásobník na 8 kg pelet s možností výměny pelet díky patentovanému vyprazdňování zásobníku. Hlavní grilovací plocha: 2 697 cm2 (na grilovací rošt se vejdou 4 kuřata nebo 5 žeber nebo 24 hamburgerů)Kompaktní tělo grilu s velkou grilovací plochou a dvěma porcelánem potaženými rošty pro opravdu velká rodinná setkání a grilování. Robustní a přitom lehký. Ideální pro časté ukládání nebo přemisťování.Flexibilní jako žádný jiný. S velkými robustními a uzamykatelnými koly.Funkce TurboTemp® zajišťuje opravdu rychlé zahřátí grilu a optimalizuje teplotu při otevření víka.Nový bezkartáčový motor Direct Drive, který je novinkou ve světě grilů, zajišťuje dlouhou životnost a přesnou regulaci teploty a kouře.Praktická sonda jako součást základního vybavení umožňuje měřit vnitřní teplotu masa bez nutnosti otevírat víko.Snadná údržba a čištění grilu díky praktickému designu a volitelnému příslušenství.Obsah balení1 teplotní sonda pro měření vnitřní teploty masačeský návod k obsluzeVideoZáruka2 roky Soubory ke staženíNávod k obsluze peletového grilu Traeger PRO 575Další oblíbené recepty na peletové grily TraegerVideo recept: Pikantní bůčkové kostkyBůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit "burnt ends" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem.Prozkoumat receptVideo recept: Hovězí žebra v peletovém griluJak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? Prozkoumat recept

Mohlo by vás také zajímat