Weber SmokeFire EX4 GBS

42 490,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Tento gril si můžete prohlédnout sestavený v naší prodejně ve Vilémově.Peletový gril Weber SmokeFire v sobě spojuje ty nejlepší vlastnosti zahradních grilů Weber. Je tak akorát velký pro každou terasu a nabízí opravdu všestranné využití.Bohaté příslušenství umožní připravit takřka cokolivDíky opravdu velkému rozsahu teplot lze gril SmokeFire použít na klasické grilování, na uzení i na pečení. Připravíte v něm samozřejmě maso, zeleninu nebo hamburgery, ale díky bohatému příslušenství upečete také pizzu nebo koláč. V základu má gril Weber SmokeFire dva grilovací rošty o velkorysé ploše 4270 cm², které pohodlně pojmou oběd pro čtyř až šesti člennou společnost.Peletový gril Weber dodává grilovaným pokrmům typickou chuť dřeva, kterou dodají právě přírodní dřevěné pelety. Ty navíc mohou "okořenit" grilování různými chutěmi a vůněmi podle použitého druhu dřeva. Pelety v naší nabídce nejsou určené pouze pro grily na pelety, ale také pro běžné grily na dřevěné uhlí.Tip: Dřevěné uhlí u vás stále vede a na pelety se necítíte? Nevadí, vyberte si z nabídky grilů na dřevěné uhlí Weber a užijte si přípravu oblíbených pokrmů s Weber kvalitou.Výkonný motor i grilovací asistent Weber ConnectGril Weber SmokeFire se o velkou část práce postará sám. Stačí do zásobníku nasypat pelety a můžete se věnovat pouze připravovanému jídlu, automatický podavač se postará o vše ostatní. Gril je vybaven výkonným DC motorem, který se postará jak o rychlé rozpálení celé plochy, tak o dlouhodobé udržování teploty.Stejně jako peletové grily Broil King i peletový gril Weber dnes používá mobilní aplikaci, aby vám grilování ještě více usnadnil a zpříjemnil. Grilovací asistent Weber Connect je zabudovaný přímo v grilu a dokáže vám v reálném čase poskytnout detailní informace o průběhu grilování i teplotě masa. Poradí také, kdy maso otočit nebo zda je už připravené k servírování.Americká značka Weber vyrábí vysoce kvalitní grily, které mají po celém světě již miliony fanoušků. Samozřejmostí je použití kvalitních materiálů, jako je porcelánem smaltovaný poklop a vana. I když jsou peletové grily ideální na barbecue a nepřímé grilování, díky vysoké dosažitelné teplotě je Weber SmokeFire vhodný i pro úpravu masa, která by jinak vyžadovala přímou metodu grilování, jako jsou steaky, burgery, špízy, zelenina, uzenina, apod.Hlavní přednosti peletového grilu Weber SmokeFire EX4 GBSNabízí velký teplotní rozsah 95 °C - 315 °C, který umožňuje všestranné použití.Velká grilovací plocha 4 270 cm² na dvou grilovacích roštech.Je navržen tak, aby rovnoměrně rozváděl žár po celé grilovací ploše.Porcelánem smaltovaný povrch chrání gril před nečistotami i před korozí.Velký zásobník na 9 kg pelet umožní celodenní uzení bez nutnosti doplňovat palivo.Výkonný DC motor se postará o udržování nastavené teploty automaticky."Aromakolejnice" rovnoměrně rozvádí teplo po celém roštu a zároveň dodávají jídlu autentickou chuť pravého barbecue.Obsah balení1 x sonda pro měření vnitřní teploty masaPředstavení peletového grilu Weber SmokeFire Video receptZáruka Grilovací vana a všechny díly, jež nejsou uvedeny níže - 5 letElektrické součástky - 3 rokyGrilovací rošty, podavač pelet, nádoba na palivo, tepelná přepážka, rošt na pelety, podložka ovladače - 3 rokySoubory ke staženíUživatelská příručka k peletovému grilu Weber SmokeFireDalší oblíbené recepty na peletové grily WeberVideo recept: Vepřová žebraVepřová žebírka jsou jedním ze 4 pilířů amerického barbecue. Kdo by je neznal. Ale ochutnat je taková, jaká mají opravdu být není snadné. A to z prostého důvodu - jejich příprava trvá několik hodin, tudíž jejich plánování a nabídka v restauracích je složitá. Většinou se setkáte s "českou klasikou" a to povařenými žebry následně "prohnanými grilem". Bohužel podniků, kde můžete ochutnat grilovaná žebra "od začátku do konce" je pomálu. Takže si pojďme ukázat, jak taková žebírka připravit doma ve vašem grilu. Prozkoumat receptVideo recept: Zauzená sekaná se sýremPokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané to platí dvojnásob! Grilovaná a navíc zauzená sekaná je prostě super. A navíc ten krásně rozteklý čedar a gouda uvnitř, to je prostě lahoda. A víte, co je na tomto receptu vůbec nejlepší? - Je to tak jednoduché, že zcela vylučuji riziko neúspěchu. Prozkoumat recept

Mohlo by vás také zajímat