Peugeot Nerezový mlýnek na sůl Paris Chef, 30 cm

Produkt se již nenabízí
další informace
Mlýnky Peugeot nejsou jen zboží. Od roku 1810 jsou symbolem tradice francouzské vášně pro gastronomii a umění užívat života. Těla mlýnků a mlecí mechanismy jsou vyráběny výhradně ve vlastních provozech Peugeot ve Francii a ručně je kompletují pracovníci, kteří každému mlýnku dávají nedocenitelný dotyk lidské ruky, který mlýnky Peugeot odlišuje od čínských výrobků, které vznikají doslova bez zásahu lidského faktoru. Kontroloři pak ověří součinnost jednotlivých součástí mlýnku a jeho bezchybné fungování. Díky tomu Peugeot poskytuje celoživotní záruku na mlecí mechanismus. Peugeot Nerezový mlýnek Paris Chef. Modelová řada mlýnků Paris patří mezi nejoblíbenější, je k dispozici v různých barvách a v rozličných velikostech. Svou oblibu si získaly velmi elegantním designem a ergonomickým zpracováním, které zajistí, že vám mlýnek výborně padne do ruky. V nové kolekci Chef Peugeot představuje oblíbené mlýnky Paris v nerezovém provedení. Mlýnek z vysoce kvalitní nerezové oceli v broušeném provedení bude opravdu stylovým společníkem i pro ty nejnáročnější gourmety. Mlýnek z broušené nerezové oceli bude pomyslnou třešničkou na dortu na vašem prostřeném stole. Snadné plnění po odšroubování korunky a sejmutí vrchní části. Při mletí otáčejte horní částí mlýnku ve směru hodinových ručiček. Na mlecí mechanismus, který je vyroben z nerezové oceli 18/10, ošetřené patentovanou metodou pro vyšší odolnost korozi, opotřebení a pro dlouhotrvající ostrost, je poskytována celoživotní záruka. Díky patentované technologii uSelect si snadno nastavíte hrubost mletí - volbou z 6ti přednastavených možností, od nejhrubšího po nejjemnější mletí. Mlýnky jsou označeny písmeny P a S na vrchní straně korunky (vrchní kovová část mlýnku). Mlýnek na sůl: mlecí mechanismus na sůl je konstruován tak, aby drtil hrubou suchou sůl - mořskou i kamennou. Ideálně s krystaly o průměru 4 mm a méně. (mlýnek na sůl nelze použít k mletí pepře) Mlýnek na pepř: mlecí mechanismus má spirálovitý tvar a je opatřen dvojitou řadou zubů, které zrnka pepře navádějí a přidržují k zaručení dokonalého namletí. Doporučujeme používat sušená zrnka pepře o průměru 6 mm a méně, a to pepř bílý, černý nebo zelený. Směsi barevných pepřů by neměly obsahovat více než 15% červeného (růžového) pepře. Lze použití i k mletí sušeného koriandru. (mlýnek na pepř nelze použít k mletí soli) uSelect broušená nerezová ocel