Wüsthof Gourmet Kuchařská taška rolovací s vybavením 6 ks 9785

Produkt se již nenabízí
další informace
POPIS Sada nožů v kuchařské mapě Gourmet od německého výrobce Wüsthof Vám pomůže nejen s každodenní prací v kuchyni, ale i v případě, že si chcete vzít své nože sebou například na výlet, na chatu apod. Nože jsou nekované, čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a jsou skvěle vyvážené. Disponují syntetickými rukojeťmi, které jsou upevněny pevnými nýty. V sadě naleznete: všestranný kuchařský nůž Gourmet 4562/23 s délkou čepele 23 cm, který využijete na krájení, sekání nebo kostičkování různých druhů potravin univerzální nůž na zeleninu Gourmet 4060 s délkou čepele 10 cm s rovnou hranou, který se hodí zejména pro dekorování, ale i loupání potravin vykosťovací nůž Gourmet 4606/14 s délkou čepele 14 cm se zúženou a špičatou čepelí, určený k vykosťování kuřete nebo ořezávání šlach a tuku filetovací nůž Gourmet 4552 s délkou čepele 16 cm pro snadné a přesné filetování nejen ryb, ale i masa a zvěřiny ocílku Gourmet 4473 v délce 26 cm, která Vám dopomůže udržet Vaše nože Wüsthof stále ostré kuchařskou tašku ze syntetického materiálu o šířce 43 cm, která se dá pohodlně tlačítky uzamknout a je omyvatelná SPECIFIKACE Sada obsahuje: 1 x kuchařský nůž s délkou čepele 23 cm 1 x vykosťovací nůž s délkou čepele 14 cm 1 x filetovací nůž s délkou čepele 16 cm 1 x nůž na zeleninu s délkou čepele 10 cm 1 x ocílku v délce 23 cm 1 x kuchařská taška na 6 dílů Materiál: nerezová ocel, syntetika Záruka: 2 roky Země výroby: Německo VÝHODY A NEVÝHODY Komplexní sada pro většinu kuchyňských činností. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nože jsou perfektně vyváženy. Ocílka pro uchování ostrosti nožů. Praktická taška pro snadné přenášení i skladování. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ocílku NE, umývejte pouze navlhčeným hadříkem. Nože doporučujeme šetrné ruční mytí. Při umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů či nožů. Jak brousit nože pomocí ocílky? Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte. Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem?