Deky s beránkem

Venku mrzne až praští, což přímo vyzývá k tomu, abyste se zabalili do deky a dopřáli si relax u oblíbeného filmu. Skvělým společníkem vám k tomu bude deka s beránkem, která vyniká svou hřejivostí. Je tedy vhodná i pro ty, kterým klasická deka nestačí.

Náš tip

Dětská deka s beránkem je ideální do největších mrazů

Vyrážíte s dětmi často do přírody? Od pravidelné procházky vás neodradí ani ten největší mráz? Pak by vám ve výbavě neměla chybět plyšová deka s beránkem, která se díky své hřejivosti hodí do kočárku nebo saní.

Pokud by se vám dětská deka s beránkem venku ušpinila, snadno ji vyperete v pračce. Vždy maximálně na 40 °C a bez aviváže. Použít můžete tekutý prášek, který obsahuje lanolin.

Deka s beránkem vás zahřeje i potěší

Beránková deka vás potěší nejen svou úžasnou hřejivostí, ale také luxusním vzhledem. A kterou vybrat? Co třeba tematická vánoční deka s beránkem nebo deka se sněhovými vločkami? Chcete-li raději něco neutrálního, bude velice hezky vypadat kostkovaná deka s beránkem, případně jednoduchá deka bez vzoru.

Beránková deka: dárek, který potěší každého

Hledáte dárek, se kterým nemůžete šlápnout vedle? Teplá deka s beránkem určitě nadchne a v zapomnění neskončí. Vhodná je například deka s beránkem 200×220 cm, pod kterou se vejde i pár, případně je možné ji použít také jako přehoz na sedačku či křeslo. Pokud je dárek pouze pro jednu osobu, je praktická deka s beránkem 150×200 cm. Nejste-li si jistí barvou, jistotou jsou neutrální barvy, jako je šedá, modrá či krémová.