Falešné krby

Toužíte po romantické atmosféře plápolajícího ohně, ale bydlíte v bytě? Pak pro vás máme skvělou zprávu! Falešný krb není nutné napojovat do komína, je bezpečný, bez kouře a zápachu. Pohodovou atmosféru tak vykouzlí stejně jako ten pravý.

Náš tip

Jak vybrat elektrický krb?

Při výběru existují dvě možnosti – elektrický krb na zeď nebo volně stojící elektrický krb. Elektrický krb na zeď nezabírá žádné místo v prostoru, hodí se tedy pro menší domácnosti. Volně stojící krb je naopak vhodný do větších prostor, ve kterých nebude překážek.

Kromě vzhledu a umístění krbu si můžete vybrat třeba falešný krb s výhřevem, jelikož se však jedná o krb na elektřinu, nečekejte plnohodnotné vytápění.

Mezi další funkce patří například možnost ovládání přes mobilní aplikaci, stmívání nebo časovač.

Nemáte komín? Pořiďte si falešný krb!

Hořící oheň má v sobě magickou moc navodit útulnou atmosféru a zklidnit mysl, ne vždy je ale možné mít opravdový krb, zejména v případě, že bydlíte v bytě. Výborným řešením je tak elektrický krb, který dokáže věrně napodobit atmosféru klasického krbu, a to bez nutnosti stavebních úprav. Jak už název napovídá, elektrický krb funguje  na elektřinu, takže si romantiku můžete užít bez popela, kouře a zápachu.

Je elektrický krb náročný na údržbu?

Vůbec ne! Falešný krb funguje na elektřinu a plameny jsou promítané na displej, odpadá tedy nutnost přikládání, vybírání popela a čištění celého krbu. Jedinou údržbou, kterou elektrický krb vyžaduje, je občasné utření prachu. Pokud si navíc vyberete falešný krb s LED osvětlením, můžete se spolehnout na dlouhou životnost bez nutnosti výměny zářivek.