Hadrové koberce

Textilie jsou tím, co dokáže navodit příjemnou atmosféru a vytvořit útulný domov. Často jsou také praktické, jako například hadrový koberec, který izoluje od studené podlahy, a navíc je pratelný, takže se snadno udržuje. Vyberete si veselý barevný nebo neutrální?

Náš tip

Barevný nebo neutrální hadrový koberec?

Hadrový koberec dokáže místnosti dodat punc originality a osobitosti, zejména pokud si vyberete výrazně barevný či vzorovaný. Barevný hadrový koberec se hodí především do obýváku, dětského pokoje, kuchyně či vstupní chodby.

Do ložnice, kam si chodíme odpočinout, je lepší hadrový koberec v jemných pastelových barvách nebo v odstínech béžové či bílé, které nedráždí nervovou soustavu a neruší při spánku.

Hadrový koberec se hodí do všech místností

Máte studenější podlahy a každé vstávání z postele je vám nepříjemné? Při práci v kuchyni vás studí nohy od dlažby? Nebo chcete jen zútulnit obývák? Hadrový koberec se hodí pro všechny případy a nejen pro ně. Využijete ho i v dětském pokoji, chodbě či koupelně, zkrátka všude tam, kde chcete zpříjemnit atmosféru, mít izolaci od studené podlahy nebo změkčit tvrdý došlap.

Hledáte pratelný koberec do kuchyně?

Máme pro vás dobrou zprávu! Hadrový koberec je pratelný v pračce, takže ho nemusíte složitě drhnout nebo objednávat profesionální čištění jako u koberce klasického. Hadrový koberec se tak výborně hodí nejen do kuchyně, ale i do dalších místností, kde hrozí riziko znečištění, například do koupelny nebo vstupní chodby.