Kostýmy na masopust

Masopust, tradiční období plné veselí a hodování, které předchází postní době, je časem, kdy se lidé po celém světě převlékají do různorodých kostýmů a zapojují do průvodů, bálů a oslav. Oslavte ten svátek také a vyberte si některý z působivých kostýmů.

Náš tip

Co je masopust?

Masopust je tradiční lidový svátek, jehož kořeny sahají do křesťanského liturgického kalendáře, především jako období předcházející postní době. Typicky se koná v období mezi Třemi králi (6. ledna) a Popeleční středou, kdy začíná postní doba před Velikonocemi.

Masopust, známý také pod názvy jako karneval nebo fašank, je obdobím veselí, hodování, maskování a různých lidových zvyků a tradic. Jeho charakteristickým prvkem jsou průvody masek, bály a oslavy plné jídla, pití a tance.

Výběr masopustního kostýmu online

Nastal čas masopustních radovánek a s ním i otázka, v jakém kostýmu se letos představíte. Ať už toužíte po kostýmu vodníka, kominíka, medvěda, policisty, šaška, ženicha, nebo nevěsty, online svět vám otevírá dveře k nesčetným možnostem. Výhodou online nákupů je, že se vyhnete časově náročné práci s šitím a výrobou masek. Z pohodlí domova můžete snadno vybírat z široké nabídky, porovnávat ceny a hledat kostýmy přesně podle vašich představ.

Výběr pro všechny věkové kategorie

Masopust je oslavou pro všechny věkové kategorie, a proto je důležité, aby každý našel ten pravý kostým, který  bude vyhovovat jeho potřebám. Ať už hledáte roztomilé kostýmy pro nejmenší, dobrodružné outfity pro děti, nebo sofistikované a humorné kostýmy pro dospělé, v široké nabídce najdete nekonečné možnosti. Výhodou je i to, že snadno najdete kostýmy, které jsou pohodlné a praktické, což během dlouhých masopustních slavností určitě oceníte.