Luxusní záclony

Jak proměnit váš prostor na krásné místo jako stvořené pro odpočinek a setkávání s přáteli? Zkuste luxusní záclony do obýváku – co třeba krajkové, obloukové nebo voálové?

Náš tip

Jaké záclony se hodí do klasických domů a chalup?

Výběr záclon by měl vždy odpovídat charakteru a stylu vašeho bydlení. Máte-li spíše klasický nábytek nebo chcete vylepšit interiér chalupy, vyberte si luxusní krajkové nebo vyšívané záclony, které do něj krásně zapadnou a vytvoří útulný dojem.

A pokud hledáte luxusní záclony do kuchyně? Vyberte si krátké, takzvané vitrážové, nebo obloukové záclony, které jsou pěknou dekorací a zároveň nestíní na práci.

Jak oživit svůj domov? Pořiďte si luxusní záclony do obýváku

Přijde vám váš obývák okoukaný a přemýšlíte, jak ho vylepšit? Luxusní záclony do obýváku jsou k tomu ideální! Ačkoli se jedná o relativně levný doplněk, dokážou váš interiér změnit k nepoznání. Na výběr máte luxusní hotové záclony nebo záclony metrážové, jejichž šířku lze přizpůsobit na míru vašemu prostoru.

Luxusní voálové záclony pro svěží a moderní interiér

Pokud je váš interiér moderní, krajkové nebo vyšívané záclony se do něj příliš nehodí. Jaké tedy vybrat? Zkuste luxusní voálové záclony, které jsou tkané v jemné plátnové vazbě. Díky tomu působí velice lehce a vzdušně. Co se barev týče, nejlepší jsou voálové záclony v bílé barvě bez vzorů, které podtrhnou elegantní vzhled interiéru.