Oválné ubrusy

Máte doma oválný jídelní stůl a sháníte na něj ubrus? Pak jste tady správně! Na Homago najdete ubrusy na oválné stoly v moderním i klasickém provedení, látkové, PVC či textilní. Vybrat si tak můžete zcela dle svých potřeb.

Náš tip

Látkový, PVC nebo teflonový ubrus?

Vybíráte-li ubrus na oválný stůl, je třeba zohlednit nejen vzhled, ale také materiál.

Látkový oválný ubrus působí luxusněji než umělé materiály, skončí-li však na něm nevypratelný flíček, je po kráse. Pro běžné denní stolování je tak praktičtější PVC nebo teflonový ubrus, který snadno otřete.

Ubrus na oválný stůl může být moderní i klasický

Pokud jste se právě rozhodli pořídit nový oválný ubrus, jste tady správně. A co v nabídce najdete? Tak třeba žakárové oválné ubrusy, které se díky svému krajkovému zdobení hodí na chalupy, chaty či do klasicky zařízených rodinných domů. Nebo jednobarevné ubrusy v hladkém provedení, které zaujmou všechny minimalisty.

Chcete vytvořit harmonický prostor? Myslete na barvy

K tomu, aby byl váš domov útulný a harmonický, nestačí nakoupit jakékoli textilie. Nový oválný ubrus by měl s ostatními textiliemi a dekoracemi ladit. A to nejen barevně, ale také materiálově a stylově. To znamená, že krajkový ubrus bude vypadat mnohem lépe na dřevěném stole než na moderním skleněném.