Polévky pro kočky

Hledáte způsob, jak zpestřit jídelníček vaší kočky a zároveň se postarat o její hydrataci? Na Homagu najdete pestrý výběr i exkluzivního průvodce nejlepší tekutou stravou pro vašeho chlupatého přítele.

Náš tip

Jak uvařit kuřecí vývar pro kočky?

Kuřecí vývar pro kočky můžete připravit i doma jako zdravou a chutnou pochoutku.

Začněte s čerstvým kuřecím masem (nejlépe s kostmi, které dodají vývaru další nutriční hodnoty), které důkladně omyjte pod tekoucí vodou. Maso pak vložte do velkého hrnce, přidejte dostatek vody, aby bylo maso kompletně ponořené, a nechte vařit.

Po dosažení varu snižte teplotu a nechte vývar pomalu probublávat, aby se uvolnily všechny živiny. Po uvaření nechte vývar vychladnout a přeceďte, abyste odstranili všechny pevné části.

Tento domácí kuřecí vývar můžete nabízet své kočce samostatně, nebo přidat do její běžné stravy jako nutriční a hydratační doplněk.

Co je polévka pro kočky?

Polévka pro kočky představuje formu tekuté stravy, která je speciálně navržena tak, aby vyhovovala nutričním potřebám našich kočičích přátel. Tento typ krmiva je bohatý na vlhkost, což pomáhá zajistit dostatečnou hydrataci, klíčovou pro zdraví ledvin a močového traktu koček. Polévky jsou často obohaceny o vitamíny, minerály a někdy i o kousky masa nebo ryb, které poskytují kočkám nejen nutriční hodnotu, ale také gastronomický zážitek.

Polévky pro kočky od značek Ontario a Schesir

Na trhu existuje několik kvalitních značek, které nabízejí polévky pro kočky, včetně OntarioSchesir. Tyto značky se zaměřují na výrobu vysoce kvalitních a nutričně vyvážených polévek, které slouží jako doplněk běžné stravy koček nebo jako zvláštní pochoutka. Ontario a Schesir nabízejí široký sortiment polévek, včetně variant s kuřecím vývarem, které jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí bez přidání umělých barviv a konzervantů.