Povlečení Harry Potter

Nadchla vás nebo vaše děti Škola čar a kouzel v Bradavicích tak, že bez ní nemůžete ani usnout? Povlečení Harry Potter bude to pravé pro kouzelně sladký spánek.

Náš tip

Slaďte ložní povlečení Harry Potter s dalšími doplňky

Udělejte svým dětem z dětského pokojíku jejich vlastní Školu čar a kouzel! Jak na to?

Základem je ložní povlečení Harry Potter, které doplníte dekoračními polštářky, dekou, světýlky nebo samolepkou na dveře. Dekorace můžete také vyrobit, nejlépe společně s dětmi – nebojte se popustit uzdu fantazii, protože přesně o té Harry Potter je.

Povlečení Harry Potter pro děti i dospělé

Fantaskní svět Školy čar a kouzel v Bradavicích milují děti na celém světě. A nejen ony, knihu a film si oblíbili také dospělí. Fanouškům všech věkových kategorií tak nesmí chybět ložní povlečení Harry Potter. Nejmenším dětem se bude líbit to s vyobrazením hlavních hrdinů, puberťáky zaujme jednodušší vzor s emblémem školy a dospělí sáhnou po decentním tmavém povlečení Harry Potter.

Ložní povlečení podle materiálu

Ložní povlečení Harry Potter děti určitě nadchne! Aby se jim ale spalo opravdu dobře, je třeba myslet i na to, z jakého materiálu je vyrobeno. Rozhodně se vyhněte jakýmkoliv umělým materiálům, nejlepší volbou je bavlna, která je prodyšná, příjemná na dotek, dobře saje pot a lze ji vyprat v pračce až na 90 °C. Na zimní období je skvělou alternativou teploučký flanel.