Povlečení s dinosaury

Fantastická pravěká dobrodružství miluje snad každé dítě. Pořídit dětské povlečení s dinosaury tak bude rozhodně dobrý nápad! Na Homago si můžete vybrat jak roztomilé povlečení s dinosaury v kreslených verzích, tak kousky s realistickým potiskem.

Náš tip

Jaký materiál povlečení je nejlepší pro děti?

Aby se dětem dobře spalo a zároveň byly splněny veškeré hygienické standardy, je na všechna roční období nejlepší volbou bambusové či bavlněné povlečení. Na zimu pak můžete zvolit teploučké flanelové povlečení.

Hledáte-li povlečení, které se bude snadno udržovat, vyberte krepové povlečení. Pozor však na to, z jakého materiálu je vyrobené – krep vyrobený z umělých vláken bude škrábat a dítě se v něm bude potit.

Povlečení s dinosaury pro malé dobrodruhy

Které dítě by nemilovalo fantastická dobrodružství s prehistorickými obry? Dětské povlečení s dinosaury tak rozhodně potěší všechny ratolesti! Pro ty nejmenší se nejlépe hodí kreslené povlečení s dinosaury, které je spíše roztomilé než děsivé. Těm odrostlejším pak můžete koupit povlečení s potiskem, který zcela věrně kopíruje scenérie Jurského parku.

Svítící povlečení s T-rexem dostane nejen děti

Chcete koupit povlečení jako dárek, ale nejste si jistí, jaké zvolit? Perfektní volbou bude svítící povlečení, které nadchne nejen děti. Abyste se nemuseli během návštěvy tajně plížit do pokojíčku s metrem, prozradíme vám, že na standardní jednolůžko se nejčastěji používá dětské povlečení o rozměrech 140×200 cm.