Povlečení s liškou

Pro děti je příjemné prostředí na spaní stejně důležité jako pro dospělé. Máte-li doma malého milovníka či milovnici zvířátek, navodit pohodovou atmosféru bude snadné – pořiďte povlečení s liškami. Jaké si můžete vybrat?

Náš tip

Jaké povlečení je pro děti nejlepší?

Ať už vybíráte dětské povlečení s liškou, nebo jakékoli jiné, zaměřte se nejen na design, ale také na materiál.

Ten by měl být prodyšný, dobře sát pot a snadno se udržovat. Tyto parametry splňuje například 100% bavlna. Ta je příjemně hebká a měkká na dotek, navíc ji můžete prát až na 60 °C, což se hodí třeba při nemoci, kdy se děti hodně potí.

Povlečení s liškou pro milovníky zvířátek

Povlečení s liškou se určitě bude líbit všem klukům i holkám bez rozdílu věku. Těm nejmenším můžete koupit veselé barevné povlečení s liškami, pro ty starší se pak hodí jednodušší černobílé povlečení nebo svítící povlečení s liškou. Pro úplně malá miminka najdete v nabídce povlečení do postýlky s lištičkami v pěkných kreslených designech, které snadno sladíte s dalším vybavením pokojíčku.

I pro děti je důležitý kvalitní spánek. Jak ho zajistit?

Hezké povlečení s liškou ze 100% bavlny je základem pro kvalitní spánek dětí, který je nezbytný pro jejich vývoj. Stejně tak je důležité čisté a harmonické prostředí, tzn. nespat v pokojíčku plném rozházených hraček či ve špatně větrané místnosti. Vhodné nejsou ani příliš křiklavé barvy, které působí nepříznivě na nervovou soustavu. Samozřejmostí by mělo být pravidelné vysávání a čištění matrací.