Sedací soupravy do L

Sedací souprava do L by se dala bez zaváhání označit za synonymum k pohodlí! I v menších variantách totiž poskytuje dost prostoru na to, abyste si na ní pohodlně natáhli nohy po náročném dni v práci.

Náš tip

Jaký vybrat potah na sedací soupravu?

Výběr potahu se odvíjí od typu a zvyklostí domácnosti. Pokud máte děti, hodí se textilní potah s vodoodpudivou úpravou, který nenasákne tekutiny a snadno se čistí.

Co se týče barev, nejvhodnější je hnědá, černá nebo šedá sedací souprava, na které nebudou vidět nečistoty tak jako na bílé.

Kožená sedací souprava do L navodí v interiéru dojem luxusu, není však vhodná pro osoby s domácími mazlíčky, zejména kočkami, které si o kůži rády brousí drápky.

Sedací souprava do L: zhmotnění odpočinku a pohodlí

Hledáte sedačku, na kterou se pohodlně vejde celá rodina, můžete na ní relaxovat po práci nebo si užít sledování filmů ve dvou? Pak je pro vás jako stvořená sedací souprava do L, která může být buď klasická, nebo rozkládací, jež poslouží pro příležitostné přespání návštěv. Praktická je též sedací souprava do L s úložným prostorem, kam se vejdou například lůžkoviny nebo sezónní sportovní vybavení.

Jak velká sedací souprava do L se k vám hodí?

Máte-li dostatek prostoru, bude skvělou volbou velká sedací souprava do L, kterou lze umístit klidně doprostřed obýváku (má-li pěkná pohledová záda) a udělat z ní jeho centrální prvek. Nezapomeňte přitom na důkladné měření – mezi sedačkou a dalším nábytkem by měla být ulička na průchod alespoň 70 cm. Do menších prostor se hodí malá sedací souprava do L pro dva, kterou jednoduše postavíte ke zdi.