Zahradní nábytek z palet

Líbí se vám zahradní nábytek z palet, ale na vlastní výrobu si netroufáte? Vyberte si u nás hotový paletový nábytek na terasu, zahradu či balkon, se kterým vytvoříte útulné posezení během chvilky.

Náš tip

Zahradní nábytek z palet je finančně atraktivní

Jednou z největších výhod paletového nábytku je jeho finanční dostupnost. Hotové sety jsou samozřejmě dražší, než když si zahradní nábytek z palet vyrobíte sami, stále jsou však cenově příznivé.

Další výhodou, zejména pro ty, kteří si chtějí nábytek upravit k obrazu svému a dopřát si originální posezení, je možnost nákupu neošetřených sestav a následného vlastního natření. Stejně tak si lze koupit lavice z palet bez podsedáků a doplnit je polštářky vlastními.

Posezení z palet se hodí pro dům, balkon i terasu

Sezení z palet má své nezaměnitelné kouzlo a šmrnc, ne každý si však troufne na jeho výrobu. Je-li to váš případ, najdete u nás hotové lavice, sedačky či stůl z palet, na nichž můžete relaxovat během okamžiku a bez velké námahy. Posezení z palet si lze vybrat v různých velikostech od malých na balkon přes střední na terasy až po velké na zahrady.

Jak se starat o stůl či lavice z palet?

Zahradní nábytek z palet je náchylnější na vlhkost, a tak byste ho pro případ letních bouřek měli zakrýt nepromokavou plachtou, a to i když stojí například v altánku pod střechou. Pro zimní období je pak nejlepší schovat paletový nábytek do uzavřené místnosti. Životnost prodlouží také pravidelné natírání a impregnace.