Dry-Ager Dry Ager DX 1000® Premium S - lednice na suché zrání masa

Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR!DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® - 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty. Izolační tónované skleněné dveře chladničky s rámem z nerezové oceli chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření.Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklima, ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 1000® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém, který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci.Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 °C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti.DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra.součástí Dry Ageru DX 1000 je 1 nerezové rameno (DX0010) pro zavěšení masa na hákyjako volitelné příslušenství lze zakoupit police na maso s poloviční hloubkou (umožňují současné zavěšení hřbetů spolu s umístěním masa na policích) nebo police na maso přes celou hloubku lednicepro lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť masa doporučujeme sadu 4 himalájských solných desek a nerezovou misku pro jejich umístění do Dry AgeruSpecifikacedveře z nerez ocelivnější skříň saténově černáizolační sklo ve dveřích s UV filtremvnitřní využitelný objem 435 l (až na 100 kg masa)teplotní rozsah od 0 °C do 25 °Celektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vodyoptimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlímvnitřní LED osvětleníautomatické odmrazování a odpařováníoptický i akustický alarmuzamykatelné dveřemožnost zavěsit na zeďmaximální zatížení - 2-3 celé hovězí hřbety na 2 ramenech nebo 2 celé hřbety na 1 rameni a až 50 kg na pěti polovičních policích nebo až 100 kg na 5 policích Obsah balení1 nerezové rameno (DX0010) pro zavěšení masa na hákyVideo Záruka1 rok pro komerční použití (prodej na IČO)2 roky pro domácí použitíSoubory ke staženíNávod k obsluze Dry-Ager DX1000PS
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další ostatní kuchyňské spotřebiče