KAISER Buk - jemná štěpka na uzení množství: 0,5kg

Uzení na buku
Uzení na buku má v Evropě dlouhou tradici. Dodnes jde o nejpoužívanější dřevo na uzení. Buk má středně silné a krásně vyvážené aroma, a proto s ním zkrátka nic nezkazíte.

Kvalita štěpky
Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8 AŽ 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr.

kupujte on-line
Všechny starosti kolem štěpky na uzení řeším už po generace za vás. Jemná štěpka se hodí pro všechny mé elektrické udírny a mám jí vždy dostatek pro všechny z naší uzenářský famílie.

Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost: Vysoká
frakce: 1 aŽ 3 mm
Složení: 100 % dřevo
Hmotnost balení: 500 g a 15 kg
Certifikace: ano
Kouř z buku
Bukový kouř barví maso do zlato-žluté až světle hnědé barvy a Výborně se kombinuje s ovocným dřevem. Na fotce je příklad klasickýho bůčku uzenýho na buku v kombinaci s třešní 75/25.

Na co se hodí
Kvalitní bukovou štěpkou nezkazíte nikdy žádnej proviant. Mám-li být konkrétní, můžete buk použít na vepřové, hovězí, zvěřinu, ryby, drůbež i sýrY či ořechy.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další doplňky pro grilování