Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment

Kuchyňský vykosťovací nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování. Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.
Technické údaje:
značka: Dellinger
model: vykosťovací Boning
série: Carbon Fragment
určení: kuchyňský nůž
barevné provedení: nerez, černá, šedá
materiál čepele: japonská damašková ocel
materiál rukojeti: karbon
hmotnost: 145 g
délka čepele: 155 mm
délka rukojeti: 115 mm
Obsah balení:
1 x kuchyňský nůž
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další kuchyňské nože