Nůž na maso XinZuo B46W 10"

Nůž na maso XinZuo Jiang 10" (B46W)Nůž na maso XinZuo Jiang B46W 10" pochází z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů. Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný, díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování.Přednosti kuchyňských nožů z řady Jiang B46WŘada nožů B46W Jiang patří mezi vrcholné dílo našich mistrů nožířů. Na čepel nožů byla použita japonská ocel AUS10, která je právem označována jednou z nejlepších ocelí pro kuchyňské nože určené pro profesionální kuchaře i nadšence, kteří se s běžnými noži nespokojí. Jedinečnost nožů podtrhuje rukojeť z ořechového dřeva, která má moderní vzhled s důrazem na ergonomii.Nůž na krájení masa od XinZuo si poradí s každým masemMaso je nedílnou součástí naší stravy, a proto je vhodné mít v kuchyni kvalitní specializovaný nůž na krájení masa, se kterým maso nakrájíte na požadované kusy aniž by docházelo k jeho poškození v důsledku nekvalitního nože, který ho pouze potrhá, čímž dojde k narušení jeho struktury a následnému vytečení šťávy při dalším zpracování. Kvalitní nůž na maso od XinZuo se speciálně tvarovanou čepelí vám pomůže nakrájet maso na požadované plátky ladnými řezy. Nůž na krájení masa by neměl chybět v žádné domácnosti. Vyroben z japonské oceli s mistrnou ruční pracíTento nůž na maso je vyroben z prvotřídní damaškové oceli AUS10, která je vyráběna věhlasnou firmou Aichi Steel v Japonsku. Tato inovativní japonská ocel se vyznačuje vysokou ostrostí a odolností. Ocel má vysoký obsah uhlíku (1,10 %) a vysoký obsah chrómu (14,50 %), díky kterým má vyšší odolnost proti korozi.  Tvrdost oceli činní 60+/-2 Rockwella. Jádro čepele nože z japonské oceli má 67 vrstev a prošlo vakuovým kryogenním zpracováním. Ochranu proti korozi zajišťuje vnější SUS430 nerezová ocel, do které je jádro nože vloženo.Zajímavost: XinZuo jako přední inovátor v oblasti výroby kuchyňských nožů kombinuje tradiční a nejmodernější techniky výroby. Díky jeho nejmodernější metodě vakuového tepelného zpracování mají kuchyňské nože XinZuo ve srovnání s noži vyrobenými pouze běžným tepleným zpracováním vyšší tvrdost a ostrost, též delší živostnost. Ve spojení s tradičním závěrečným ručním ostřením nožů mistry nožíři, s jejichž umem předávaným z generace na generaci se žádný stroj nemůže srovnávat, mají kuchyňské nože XinZuo i prémiovou ostrost, kterou strojově ostřené nože nedosahují.Rukojeť z ořechového dřevaRukojeť nože je vyrobena ze severoamerického černého ořechu. V rukojeti vyniká řemeslně ručně leštěná syntetická volská kost.  Barva a vzhled materiálu rukojeti nože se může oproti produktovým obrázkům mírně lišit z důvodu výroby rukojeti z jiného kusu dřeva nebo rozdílným stářím dřeva. Rukojeť dokonale padne do ruky a pohodlně se drží i při déle trvajícím krájení v profesionální kuchyni.Dárkové ekologické balení nožeNůž na maso XinZuo Jiang B46W 10" je zabalen v elegantní ekologické krabičce, se kterou je ideálním praktickým dárkem do domácnosti. Krabička této řady nožů je založena na ekologických materiálech a šetrnosti k životnímu prostředí. S jednotným elegantním vzhledem. Kvalitní nůž od výrobce XinZuo v takovéto krabičce udělá radost každému obdarovanému.  Rozměry a parametry nože na masoNůž XinZuo Jiang B46W 10"Značka:XinZuoŘada:Jiang B46WTyp nože:Nůž na masoDélka čepele:254 mmVýška čepele:36 mmDélka rukojeti:148 mmCelková délka:402 mmHmotnost:203 gMateriál:Jádro: Japonská damašková ocel AUS10 67 vrstevVnější ochrana: nerezová ocel SUS430Tvrdost:60+/-2 RockwellaRukojeť:Ořechové dřevoMísto výroby:Yangjiang Čína
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další kuchyňské nože