PIZZA & HRANOLKY plech, Ø 34,5 cm, BIOPAN® GOLD na pečení mražené pizzy i hranolek s perforovaný

PIZZA & HRANOLKY PLECH na pečení pizzy i hranolek, průměr 34,5 cm, v 2,2 cm, délka včetně rukojeti 37 cm, šířka rukojeti 12 cm, s perforovaným dnem a okrajem pro jednoduché vysypání hranolek.

Ideální na pečení mražené pizzy i mražených hranolek
perforace v plechu umožní snadný přístup teplu a páře k těstu, díky tomu si těsto zachová křupavý povrch při zachování měkkého a vláčného vnitřku.


Náš tip:
Můžete použít i na rozpékání či pečení bagetek, ideální také na sušení potravin, jako jsou křížaly nebo různé druhy zeleniny.

Formy jsou vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby.
Použití i péče:
Po vychladnutí přetři vlhkým hadříkem. Tyhle povrchy chemii nepotřebují. To je jejich výhoda. Snadno se udržují. Nepatří do myčky nádobí.
NEPŘILNAVÝ = nic se na ně NEPŘIPALUJE (NENAPÉKÁ, NEPŘIPÉKÁ tak, že by to nešlo jednoduše odstranit)Pokud budeš péct předsmažené hranolky, tak v nich už tuk je. Pokud budeš péct hranolky z brambor, tak doporučujeme přestříknout olejem ve spreji, aby se hranolky nespékaly k sobě.
Mraženou předpečenou PIZZU zmákneš bez tuku. Dírky zespodu ji krásně "propečou" Pizzu z těsta na spodní straně budeš mít stejně "pomoučenou" z válení těsta, takže se taky nechytne.
POZOR, pokud budeš dělat hranole ze syrových brambor, tak je třeba s olejem opatrně. Má to dírky ve spodu! (Kvůli proudění horkého vzduchu skrz dno formy!)
POZOR, pokud budeš dělat pizzu z čerstvého těsta, pak dej na plech ještě pečící papír. Řídká těsta a omáčky by mohou ucpat ventilační dírky na plechu. Tento plech je vyvinut na pečení mražených potravin (pizza, hranolky, atd), proto je v případě čerstvých těst a tekutých náplní nutný ještě pečící papír.
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další plechy