Pomalý hrnec ECG PH 5510 Slow Rider, 5,5 l

Pomalý hrnec ECG PH 5510 Máte rádi, když se maso ve svíčkové téměř rozpadá? Pomalu pečenou kachnu? A co kdybyste je mohli připravit téměř bez práce a bez strachu, že jídlo připálíte? V pomalém hrnci můžete připravit velké kusy masa nebo jídla v jednom hrnci. Díky moderní technologii se o vaření postará za vás a šetří tak váš čas. Silné aroma, silná chuť Hlavní výhodou pomalého vaření je, že během přípravy dosahuje hrnec jen nízkých teplot a z jídla se tak neztrácí vůně ani chutě. Jídlo můžete v hrnci pozvolna vařit 30 min až 20 h. Do hrnce o velikosti 5,5 l se vám vejde pořádný kus masa. Pokud máte rádi křupavou kůrčičku, dejte ho ve vnitřní míse na chvíli do trouby. Konec napáleným hrncům Stalo se vám někdy, že jste zapomněli kuře v troubě a po návratu vás čekala hromádka uhlí? Velkou výhodou pomalého hrnce je, že se jídlo uvnitř nepřipálí. Nechte ho připravit poctivý guláš a drhnutí hrnce vás nebude trápit. Navíc ho můžete nechat jídlo přihřívat, což se hodí například na pozdní večeři. Skvělé trhané maso K hrnci dostanete i speciální drápy na trhané maso. Dejte do hrnce pomalu péct vepřovou plec nebo třeba krkovici a po napečení ji drápy natrhejte na kousky. Trhané maso v tortille se stane vaší oblíbenou večeří, obědem a možná i snídaní. Tisíc chutí v jednom hrnci Na přehledném ovládacím panelu s LED displejem si snadno vyberete jeden ze tří provozních režimů a dvou úrovní teplot. Zvládne vařit, dusit i péct a vám se s ním otevře nový svět receptů našich babiček, které ještě měly na všechno čas. Navíc má hrnec funkci odloženého startu až na 24 hod, takže si můžete připravit nedělní oběd už v sobotu a v neděli pěkně řádně nic nedělat.
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další hrnce