SAKAI 67 SANTOKU nůž Šéfkuchaře, z 67 vrstev damascénské oceli délka 310 mm

SAKAI 67 SANTOKU japonský nůž Šéfkuchaře. Délka čepele: 180 mm, celková délka: 310 mm, tloušťka čepele: 2,5 mm. Váha: 220 g

SAKAI 67 layers DAMASCUS JAPAN STEEL
čepel nože je vyráběná ručně z 67 vrstev damascénské japonské oceli
japonský nůž Šefkuchaře díky výšce čepele umožní snadné přenesení nakrájených potravin do pánve nebo hrnce.
na čepeli nože je luxusní strukturální vzor, který vznikl vrstvením a překládáním ocelí s různým obsahem uhlíku.
nůž je perfektně ostrý a oboustranně broušený
ergonomická rukojeť vyrobená z materiálu MICARTA, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici, svou texturou připomíná dřevo
čepel a rukojeť tvoří jeden celek a proto nehrozí, že by se čepel z rukojetí uvolnila jako u levných nožů
Core (střed nože) je vyrobený z japonské oceli AUS-10
Micarta, použita na rukojeti, je odolný vícevrstvý materiál, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici a svou texturou připomíná dřevo. U nožířů je oblíbená pro svou odolnost a houževnatost. Rukojeť je tvořena designovou kombinací s nerezovou ocelí (430 s/s).
“Konstrukce a materiál nože jsou speciálně určeny pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin....”
Řada nožů SAKAI 67 VRSTEV je balena v luxusní černé kartonové dárkové krabici s magnetickým zavíráním.
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další kuchyňské nože