Salente Ario+, multifunkční hrnec s horkovzdušnou troubou

// Funkce pro nahrazení slova "Manual" řetězcem "Uživatelský manuál" function upravitOdkazy() { // Vybrání všech odkazů obsahujících slovo "Manual" var odkazy = document // Volání funkce pro upravení odkazů ihned po načtení skriptu upravitOdkazy(); Ario + Verze Ario + umožňuje volbu tří teplot pro pomalé vaření a pro restování. Pro pomalé vaření a restování je možné zvolit i dobu vaření. Pro pomalé vaření lze volit teploty 60-70°C, 70-80°C a 80-95°C. Pro restování je možné volit teploty 100°C, 120°C a 140°C.    Staňte se členy FB skupiny Salente ARIO - Recepty - Multifunkční hrnec, kterou vytvořili uživatelé Ario+, Cuco+, Ario II a Cuco II. Inspirujte se zveřejněnými recepty, získejte odpovědi na otázky, které nenaleznete v manuálu nebo popisu produktů. Čtyři režimy vaření Režimy vaření se liší podle použití jednotlivých pokliček a programů. Balení multifunkčního hrnce Salente Ario+ obsahuje tři poklice: horkovzdušnou troubu, poklici pro tlakové vaření a skleněnou poklici pro restování. horkovzdušná trouba vaření v tlaku pomalé vaření restování Horkovzdušná trouba Horkovzdušná trouba, která je součástí balení, peče shora. Díky hornímu ohřevu dokážete připravit například menší kuře s křupavou kůžičkou, hranolky nebo koláč. Horkovzdušnou troubu můžete použít i jako doplněk po takovém vaření třeba jen k zapečení jídla.   Vaření v tlaku S nerezovou nádobou na přílohy, která je součástí balení, uvaříte tlakovým vařením hlavní chod a přílohu odděleně, ale najednou v jednom hrnci! Jídlo je za pár minut hotové :-) Pro vaření přílohy současně s hlavním chodem je třeba volit skladbu jídla tak, aby doba vaření hlavního chodu i přílohy v tlaku byla pro obě části jídla ideální. Je vhodné například použít k vaření jako přílohu červenou rýži natural, která se připravuje v tlaku 30 minut,    Ovládací panely Ovládací panely hrnce i horkovzdušné trouby jsou v českém jazyce a jsou jednoduché a intuitivní. Mimo nadefinované programy je možné použit vlastní nastavení pro tlak a čas přípravy jídla. U horkovzdušné trouby je možné nastavit i teplotu. Nádoba na přílohy ušetří za rok 1 700 Kč Vařením hlavního chodu s přílohu v tlaku v jednom hrnci, při průměrném vaření třikrát týdně a ceně elektrické energie 6 Kč/kWh ušetří za rok 1 700Kč. V tabulce je uveden příklad vaření hovězích plátků na houbách s natural červenou rýží vařených běžným způsobem na dvou plotýnkách elektrického vařiče s příkonem 1600 a 2000 W. Dále je v tabulce uveden příklad vaření téhož jídla v hrnci Salente, který ušetří při jednom vaření částku 10,8 Kč a zkrátí čas vaření o 10 minut. Další peníze ušetří hrnec Salente při fritování. Multifunkční hrnec je tepelně izolován a vyhřívá menší objem, než klasická trouba. Pomalé vaření a příprava Skleněná poklička je vhodná pro restování nebo ohřívání pokrmů. Snadno připravíte základ na vynikající guláš. Pokud jste milovníky tzv. pomalého vaření, pomocí pokličky se z hrnce stane rázem pomalý hrnec, který využijete na přípravu výtečného domácího vývaru.     Obsah balení hrnec tlaková poklice poklice s horkovzdušnou troubou vnitřní nerezová nádoba 6 l kondenzační nádobka odměrka košík z nerezové oceli poklice z tvrzeného skla stojan košík na fritování lžíce kuchařka návod Technické specifikace Rozměry: 34 × 32 × 35 cm Hmotnost: 6,1 kg Napájení 230 V Nerezová nádoba 6 l Výkon 1000 W hrnec / 1500 W trouba Barevné provedení: černo-nerezové 10 000+ spokojených zákazníků
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další ostatní kuchyňské spotřebiče