Silikonová podložka na čokoládu - Kapky

Silikonová reliéfní podložka na čokoládu.
Vysoce kvalitní silikonová podložka s plastickým povrchem a prostorem pro nalévání dvoubarevné čokolády. Vytvoříme smyšlené tvary nebo jednoduše zlomíme, vykrajujeme a tyto ozdoby slouží k dekoraci dortů, dezertů či jiných cukrářských výrobků. Podložku lze použít také na karamel. Velikost: 60cmx40cmPoužít lze také na piškotové pláty. Postup stejný jako u pečné folie (kat.číslo: 0361. 0362, 0363, 0364)Návod k použití: 1. Nalijte tmavou čokoládu na podložku. 2. Přejeďte cukrářskou kartou tak, aby jste vyplnili všechny dutiny na podložce. 3. Nalijte bílou čokoládu na podložku. 4. Jakmile zatuhne, opatrně odstraňte čokoládu z podložky, tím, že otočíte podložku a opatrně stahujete podložku z čokolády.
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další plechy