Traeger Pro Series 22 Blue

Řada peletových grilů Traeger PRO nabízí perfektní grily ve všech ohledech. To platí i o PRO 22. První dojem: skvělý! Robustní konstrukce s rovnoměrně rozloženou váhou nejen stabilně vypadá , ale perfektně stabilní skutečně je. To poznáte při grilování, ale i při pojíždění, které vám ulehčí masivní madlo na boku grilu. S tímto grilem bude vaše zahradní grilování ještě o stupeň lepší. Proč? Díky systému kontroly teploty “Advanced Grilling Logic”, který udržuje teplotu uvnitř grilu v rozmezí pouhých +/- 10 °C.Součástí grilu jsou i dvě vpichové sondy. Konec zapíchnete do masa a jack na druhém konci pak do otvoru vedle ovládacího knoflíku. Následně pak na display můžete sledovat i vnitřní teplotu v mase. K čemu je to dobré? Pamatujte si, že jen a pouze vnitřní teplota v mase hovoří o tom, zda již je nebo není maso bezpečně tepelně upraveno. Užijte si s rodinou a přáteli naplno jedinečnou chuť Traeger a grilujte jako PROfík. Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Pro Series 22hlavní grilovací rošt 56 x 48 cm, přídavný rošt 56 x 18 cmDigital Pro Controller - přesná kontrola teploty s minimální odchylkouSnadná výměna pelet za plného provozu, můžete snadno změnit druh pelet a tudíž aroma kdykoliv budete chtítNajednou ugrilujete na hlavním roštu : 16 burgerů / 4 kuřata / 24 klobás / 5 žeber. Na přídavném roštu: 8 burgerů / 12 klobásSmaltovaný ocelový roštRozsah teploty vaření 75-230° C Násypka na 8 kg peletPřídavný grilovací roštPřednastavené hodnoty teploty uvnitř griluDisplay zobrazující jak nastavenou teplotu, aktuální teplotu v grilu, tak teploty měřenou až 2 sondami do masaNeobsahuje WiFIRE® TechnologyObsah balení 2 teplotní sondy do masačeský návod k obsluzeVideoZáruka2 roky Soubory ke staženíNávod k obsluze peletového grilu Traeger Pro Series 22Další oblíbené recepty na peletové grily TraegerVideo recept: Pikantní bůčkové kostkyBůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit "burnt ends" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem.Prozkoumat receptVideo recept: Hovězí žebra v peletovém griluJak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? Prozkoumat recept
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další grily