Protein USN BlueLab 100% Whey Premium Protein, 2000g, karamelový popcorn: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu USN BlueLab 100% Whey Premium Protein Karamelový popcorn, 2000 g Není vyplněn Alternativní text k fotografii! USN BlueLab 100% Whey Premium Protein ve formě prášku je složen ze syrovátkového proteinu, hydrolyzátu a isolátu. Je vyrobený ultrafiltrací při nízké teplotě pro zachování všech důležitých látek. Protein s příchutí čokolády s karamelem je vhodný pro všechny profesionální i příležitostné sportovce. Obsahuje 74 g bílkovin ve 100 g. Součástí proteinu jsou rovněž BCAA, draslík, vápník, fosfor a hořčík. Klíčové vlastnosti proteinu USN BlueLab 100% Whey Premium Protein Protein s příchutí karamelového popcornuZe syrovátkového proteinu, hydrolyzátu a isolátuVhodný pro všechny sportovce Vyrobený ultrafiltrací při nízké teplotěS BCAA, draslíkem, vápníkem, fosforem a hořčíkemObsahuje 74 g bílkovin ve 100 g Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje Energetická hodnota: 1602 kJ / 379 kcalTuky: 6,1 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 4,2 gSacharidy: 5,5 g- z toho cukry: 4,1 gBílkoviny: 74 gSůl: 2,9 gna 100 g Složení Syrovátkový bílkovinný isolát (mléko), syrovátkový bílkovinný hydrolyzát (mléko), syrovátkový bílkovinný koncentrát (mléko), kakaový extrakt, aroma, chlorid sodný, stabilizátory (guarová a xanthanová guma), sladidla (sukralóza), Tolerase L (pH stabilní laktáza). Příprava a dávkování Pro získání 26 g bílkovin přidejte 1 odměrku (34 g) prášku do 150-200 ml studené vody. Pro získání 52 g bílkovin smíchejte 2 odměrky (68 g) s 300-400 ml studené vody. Směs míchejte za pomoci shakeru nebo mixéru po dobu 30 s a poté nechte odstát 60 s a před konzumací znovu protřepte. Užívejte 1 až 5 porcí denně dle vašich požadavků na příjem bílkovin.