Vertikální gril Rohnson R-2540

Ideální pro přípravu kuřete, gyrosu, kebabu, špízů, ryb, rolád a zeleninySnadné použití, rychlé a efektivní pečeníPatentovaný design pro rychlé vařeníPříkon 1800 WObjem 31 litrůČasovač na 60 minut s automatickým vypnutímVelká posuvná skleněná dvířkaOdkapávací miska na přebytečný tuk - při pečení kuřete lze výpek použít na omaštění přílohy, např. brambor.Pro více informací volejte p. Blažka, tel.: 723 725 448. Tento gril používá soukromě, může tedy podat vypovídající informace.DŮLEŽITÁ INFORMACE: Model pro rok 2023 nemá nastavitelné stupně výkonu, ale automatické. Gril si sám volí stupeň ohřevuKrátké představení grilu a ukázka pečení kuřeteWhatsApp Video 2021-12-06 at 07.55.51Rozměry: 40x33x51,4cmPříslušenství:-1 ks rožeň s vidlicemi-1 ks odkapávací miska-7 ks jehel na špízyDŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ!V PŘÍPADĚ, ŽE BUDETE CHTÍT OTEVŘÍT DVÍŘKA V PRŮBĚHU PŘÍPRAVY POKRMU, MUSÍ BÝT TOPNÁ SPIRÁLA VYPNUTÁ! V OPAČNÉM PŘÍPADĚ MŮŽE DOJÍT K PRASKNUTÍ SKLA. PŘÍPRAVA GYROSUTradiční gyros si můžete připravit i ve své kuchyni. Stačí předem připravené maso (dle chuti, někdo raději kuřecí, vepřovou krkovičku, či skopové) napíchat na jehlici. Při grilování se pak maso odkrajuje do tvaru kužele, opečené konce se odkrájejí a maso se griluje dál. Tady prosím POZOR! Vždy před otevřením dvířek musí být topná spirála vypnutá, ideálně když na krátkou vychladne. Poté otevřete dvířka, nakrájejte maso, dvířka zavřete a opět zapněte topnou spirálu. Připravené maso dále můžete podávat na talíři spolu s nakrájenou zeleninou, případně vložte do opečeného pita chleba a nezapomeňte na tzatziki.
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další kontaktní grily