Látkové skříně

Máte doma hromady věcí, o které doslova zakopáváte? Neustále přemýšlíte o lepším uspořádání vaší ložnice, ale nedostává se vám financí? Látková skříň je velice efektivním řešením pro každého, kdo potřebuje úložné prostory s minimální investicí.

Náš tip

Jaké má látková skříň výhody a nevýhody?

Textilní skříň nabízí kromě úložných prostor za nízkou cenu ještě další výhody. Je to zejména nízká váha, malá velikost ve složeném stavu a snadná skladovatelnost. Další benefit ocení ti méně manuálně zruční – látková skříň je sestavená za chvilku a bez nutnosti montáže. V neposlední řadě se pak textilní skříň může snadno a lehce stěhovat s vámi.

A co nevýhody? Má látková skříň nějaké? Ano, má – nelze očekávat, že by vydržela dlouhé roky až desetiletí tak jako klasická skříň, cena je ovšem tak nízká, že vás to ani nebude mrzet.

Textilní skříň: úložné prostory s minimálními náklady

Studentský pokoj, pokoj pro hosty, chalupa, garsonka pro mladý pár. To jsou místa, do kterých obvykle nechceme investovat spoustu peněz, ale stále chceme, aby vypadaly hezky a uspořádaně. Výborným řešením je tak látková skříň různých velikostí, která může mít tyč na zavěšení ramínek, police nebo kombinaci obojího, takže vám bez problémů nahradí skříň klasickou.

Jak čistit textilní skříň?

Možná vás napadla otázka, jak se látková skříň čistí. Pokud je vaše textilní skříň vyrobena z polypropylenu, což je nejlepší varianta, snadno ji otřete vlhkým hadříkem. Další alternativou je pravidelné vysávání. Menší části skříně lze prát v pračce (držte se vždy pokynů k údržbě od výrobce), ty větší můžete při větším znečištění odnést do čistírny.