Napínací potahy na křesla

Je vaše oblíbené křeslo prošoupané? Potřebujete ochránit nábytek v hotelu nebo kanceláři? Pořiďte si napínací potah na křeslo, který vdechne nový život starému nábytku a ten stávající zachová déle krásný.

Náš tip

Jak vybrat napínací potah na křeslo?

Napínací potah na křeslo dokáže nejen vdechnout nový život starému nábytku, ale také ho chránit před nečistotami, prachem, politím tekutinami nebo vyblednutím. Z toho důvodu je vhodné vybírat potah, který je pratelný, případně má vodoodpudivou povrchovou úpravu.

V závislosti na velikosti a tvaru si můžete vybrat napínací potah na křeslo ušák, na polohovací křeslo a samozřejmě i na křeslo klasické. Ve všech případech byste před nákupem měli stávající křeslo důkladně změřit, aby potah opravdu dobře seděl, neshrnoval se a vypadal dobře.

Vdechněte vašemu oblíbenému křeslu nový život

Máte své oblíbené křeslo, na němž se léta vaší přízně už řádně podepsala? Váš věrný společník nemusí putovat k popelnicím, stačí mu pořídit nový kabátek – napínací potah na křeslo. Vybrat si můžete potah v tlumených tónech béžové, kávové nebo pastelově zelené, které jsou ideální pro chvilky relaxu, nebo dejte přednost pestrým vzorům, které oživí design vašeho obýváku.

Napínací potah na křeslo se hodí nejen do domácností

Kde ještě může být užitečný? Například v kancelářích, zasedacích místnostech, vstupních halách a recepcích nebo v hotelových pokojích – zkrátka všude tam, kde je sedací nábytek velice často využívaný, čímž dochází k rychlejšímu opotřebení i častějším nehodám typu polití. Napínací potah na křeslo pak stačí jednoduše vyprat, případně úplně vyměnit, a váš nábytek bude stále reprezentativní.