Napínací potahy na sedací soupravy

Chcete zabránit rychlému opotřebení sedací soupravy nebo renovovat starou sedačku? Pořiďte si napínací potah na sedací soupravu, který snadno vyperete a vyměníte, díky čemuž můžete průběžně inovovat design svého obýváku.

Náš tip

Krásná sedací souprava snadno a rychle

Zařizujete či renovujete domácnost a rádi byste novou a pěknou sedačku, ale nemáte financí nazbyt? Napínací potah na rohovou nebo rovnou sedací soupravu je ideální i pro tyto případy.

Stačí projít kamenné či internetové bazary a vybrat si jakoukoliv sedačku. Na tu pak pořídíte napínací potah dle vašeho vkusu, čímž získáte krásný nábytek za výhodnou cenu.

Napínací potah na sedací soupravu zabrání opotřebení

Obývací pokoj je místem setkávání rodiny a sedačka je tak jedním z nejnamáhanějších kusů nábytku. Pokud jste si právě koupili nějakou pěknou novou, nebo jen smutně pozorujete, jak se vaše stará víc a víc ošoupává, je na čase pořídit napínací potah na sedací soupravu, který ochrání potah původní, čímž prodlouží životnost sedací soupravy.

Jak vybrat napínací potah na sedací soupravu?

Napínací potah by měl vždy přesně sedět na vaši sedačku, v první řadě je tedy nezbytné znát rozměry. Kromě velikosti je při výběru důležitý také materiál – vzhledem k tomu, že se napínací potah na sedací soupravu bude pravidelně sundávat a prát, je vhodné, aby byl z pevné a odolné látky, která se při časté manipulaci hned nezničí. Velice praktický je strečový potah s povrchovou úpravou odpuzující vodu.