Salente Mixi GR, nerezový mlýnek a šlehač

Šlehač Salente Mixi GR, nerezový mlýnek a šlehač: Salente Mixi GR Nerezový mlýnek a šlehač je vhodným doplňkem přístroje Salente Mixi 2L. Klíčové vlastnosti šlehače Salente Mixi GRMixovací a varná nádoba hlavního přístroje má teflonové dno a mixováním tvrdých ingrediencí by poničilo její teflonový povrch dna, z tohoto důvodu je vhodný pro mixování tvrdých ingrediencí Salente Mixi GRV balení je Salente Mixi GRM a manuál  Příprava frappéPro přípravu frappé v Salente MIxi Gr budete potřebovat asi 30 zmražených kostek espressa, 110 ml plnotučného mléka a sladidlo dle Vaší chuti. Den před přípravou frappé dejte zamrazit espresso do formy na led. Zmražené kostky espressa vložte do nádoby mlýnku a zvolte program mletí „Grind“. Poté přidejte mléko, sladidlo a opět zvolte daný program mletí „Grind“. Frappé můžeme podávat se zmrzlinou, nebo šlehačkou. Skořápky z vlašských ořechůOřechové skořápky do koše nepatří. Naši předkové se snažili zužitkovat vše, tedy i skořápky. Proč to dělali? Skořápky vlašských ořechů obsahují vyšší podíl jódu, a jsou užitečné těm, kteří mají potíže se štítnou žlázou. Nedostatek jódu navíc ovlivňuje i zdraví dělohy či prostaty. Pokud potřebujete do svého těla doplnit jód, lidové léčitelství doporučuje právě odvar ze skořápek vlašských ořechů. Odvar připravíte tak, že skořápky rozmixujete na prášek v příslušenství Salente Mixi GR a tento zalijete vodou. Několik minut tuto směs povaříte a pak necháte vychladnout. Mleté skořápky můžete také přimíchat do zubní pasty pro bělejší zuby, nebo je využít při přípravě domácího tělového peelingu. Rozměry:19 × 20 cmHmotnost:780 g
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další mixéry a šlehače