![Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková](https://img.homago.cz/th/product/d16/12b/fb254b7c9023206a2845e314e9_w200_h200.jpg)
![Technologie III. pro 3. ročník UO Kadeřník - Polívka L., Komendová H., Pech V.](https://img.homago.cz/th/product/c45/e30/47c46956f0388840c4b11c7f1c_w200_h200.jpg)
Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková
190 Kč
Přejít do obchodu
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby. Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
další informace