![Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková](https://img.homago.cz/th/product/9f4/a8c/d06c381ce32f1c8a3768c215f4_w200_h200.jpg)
![Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková](https://img.homago.cz/th/product/d16/12b/fb254b7c9023206a2845e314e9_w200_h200.jpg)
Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
200 Kč
Přejít do obchodu
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
další informace