Levné postele

Ani s menším rozpočtem se nemusíte vzdávat snu o novém pěkném nábytku. V naší nabídce pro vás máme levné postele s úložným prostorem i bez něj, manželské i dětské, samostatné nebo v setu s matracemi a roštem.

Náš tip

Na co si dát pozor při výběru levné postele?

Pokud budete vybírat obezřetně, i levná postel vám může odvést dobrou službu. A jak vybírat?

Masiv je finančně náročnější, takže pokud chcete jeho levnější náhražku, je vhodnější spíše tvrdý a odolný laminát v dekoru dřeva než postel z borovice. Borovicové dřevo totiž patří mezi měkká dřeva, a tak je velice snadné udělat vryp – což se v domácnosti s dětmi či zvířaty stane velice snadno.

Rovněž pamatujte na to, že by i levná postel měla mít dostatečné množství pevných spojů a být vyrobena z nezávadných materiálů.

Levné postele: řešení pro každý rozpočet

Potřebujete akutně novou postel, ale nemáte peníze nazbyt? Nevadí! Na Homago si můžete vybrat levné manželské postele i levné dětské postele v různých designech. Mezi nejoblíbenější varianty patří postel s úložným prostorem, která se hodí třeba na objemnější lůžkoviny. Do dětského pokoje zase oceníte patrovou postel, která šetří místo.

Levná postel s matrací a roštem, nebo bez?

Je lepší koupit set, nebo každý díl zvlášť? Každé řešení má své výhody a nevýhody. Levná postel s matrací a roštem vám může ušetřit nějaké ty finance, zkrátit čas strávený vybíráním a zjednodušit logistiku. Levné postele v setu ale nemusí mít příliš kvalitní matrace, což poznáte velice brzy na kvalitě vašeho spánku. Vhodným kompromisem je tak levná postel a dražší matrace vyšší kvality.